Статті

Про портал, контакти (14)

Люди (4)

Цікаво про серце (29)


Хай щастить!
ЭКСКЛЮЗИВ. Георгий Монахов: Курортный роман, или Там, где разбиваются сердца Статья Георгия Монахова отчасти о том, как этикет помогает сберечь сердце от  мучений.
ЭКСКЛЮЗИВ. Анна Белая: "Неравный брак" Союз, в котором мужчина старше, выглядит привычно. В последнее время все более распространенными стали союзы между зрелыми женщинами и молодыми мужчинами.
ЭКСКЛЮЗИВ. Георгий Монахов: Любовь - это самообман? Георгий Александрович Монахов - первый герой, интервью с которым мы опубликовали на портале HeArts.in.ua. Вдохновенный с прекрасным чувством юмора, Георгий Александрович щедро делится своим опытом, наблюдениями, талантом на своих мастер-классах, семинарах и в книге-бестселлере "Искусство быть преуспевающим". Больше узнать о нем, уникальном человеке, преподавателе-консультанте делового протокола, этикета, имиджа, авторе многих книг, можно на сайте www.monakhov.com.ua
Психолог Анна Белая: Любовная зависимость Портал www.hearts.in.ua пригласил в свою команду опытного психотерапевта, автора книг и публикаций, художницу Анну Белую. Она уверена, что от рабы любви до насилия – один шаг.
ЭКСКЛЮЗИВ. Анна Белая: Как в Новом году уйти от одиночества? Портал www.hearts.in.ua пригласил в свою команду опытного психотерапевта, автора книг и публикаций, художницу Анну Белую. Это потрясающая женщина, тонкий и чуткий человек, помогла многим и словом, и делом. В декабре тема празднования Нового года (где, с кем) особенно актуальна.
Любовь - это самообман? Интервью с Георгием Монаховым Георгий Александрович Монахов - первый герой, интервью с которым мы публикуем на портале HeArts.in.ua. Вдохновенный с прекрасным чувством юмора, Георгий Александрович щедро делится своим опытом, наблюдениями, талантом на своих мастер-классах, семинарах и в книге-бестселлере "Искусство быть преуспевающим". Больше узнать о нем, уникальном человеке, преподавателе-консультанте делового протокола, этикета, имиджа, автора многих книг, можно на сайте www.monakhov.com.ua
ЭКСКЛЮЗИВ. Георгий Монахов о злословии и сплетнях Когда мы говорим о других, в первую очередь, мы говорим о себе и своей воспитанности. Статья Георгия Монахова - это "витамин" для сердца в наши дни, когда так важные добрые мысли, добрые дела, добрые поступки.
Чому ми створили програму "Відкриті серця!" та портал www.hearts.in.ua? Нам відомі факти та актуальність теми серцево-судинного здоров'я. Ми знаємо, що можна зробити. У нас є успішний досвід інофрмаційно-просвітницьких програм загальнонаціонального масштабу. А Інтернет - енергоефективний канал для просвітництва та обміну.
Нам відомі факти та актуальність теми серцево-судинного здоров'я. Ми знаємо, що можна зробити. У нас є успішний досвід інформаційно-просвітницьких програм загальнонаціонального масштабу. Коли ми піклуємося про себе, ми піклуємся про довкілля, і навпаки, тому серце в нашому логотипі зелене. Як сказала Енді МакДауелл, "з усіма грошима світу, Вам не буде чого робити, якщо не буде, де жити - планети Земля".  Ми хочемо дати через Інтернет як енергоефективний канал інформацію для активного та щасливого довголіття.

Cпочатку у людини формується саме серце. Серце починається битися до того, як з'являється головний мозок.
З біологічної точки зору, серце – надзвичайний орган. Воно може самостійно пульсувати без зв’язку із мозком та робить 10 тисяч ударів на добу, тобто 40 млн ударів на рік.
Серце надсилає до головного мозку більше інформації, ніж отримує від нього.
За силою електромагнітного поля серце потужніше за головний мозок у 60 разів, на думку вчених Інститута Математики Серця (HeartMath Institute) .
В момент реакції на подразник (стресор) в організмі відбувається 1400 біохімічних процесів.
Фільм “Як працює серце" яскраво показує роботу серця.
Важливо усвідомлювати наслідки своєї емоційної (негативної) реакції та розплату, наприклад, у вигляді серцевого нападу.
В сучасному суспільстві необхідним для життя та успіху елементом культури є, на нашу думку, не лише освіта, знання етики, етикету, протоколу, а й здатність якомога менше відчувти негативні емоції, миттєво трансормувати їх у щось позитивне.

За оцінками ВОЗ, щороку році понад ніж 17,2 млн осіб померло від інфаркту чи інсульту. Серцево-судинні захворювання – найпоширеніша причина смертності і в Україні, і в світі, проте в українському суспільстві обізнаність щодо факторів ризику від них дуже низька, а смертність – дуже висока.
Щороку в Україні 6 з 10 смертей спричинені саме серцево-судинними захворюваннями.
Щороку в Україні від серцево-судинних захворювань помирає 160 тисяч осіб. Це більше ніж від сукупної кількості випадків смерті від всіх видів раку, туберкульозу, СНІДу.

Саме серцево-судинні захворювання – найпоширеніша причина смертності.Це проблема світова, важливо привернути увагу населення України до актуальності проблеми та висвітлювати цю тему у ЗМІ, оскільки в Україні:
– значно нижчий рівень обізнаності про фактори ризику і знання про те, що робити у випадку серцевих нападів,
– вищий рівень інвалідизації та смертності.

Смертність через серцево-судинні захворювання у працездатному віці 35-55 років у чоловіків в 3,6 разів вища.

Важливу роль в поліпшення ситуації відіграє профілактика.

Населення України:
•не перевіряє артеріальний тиск та навіть не знає показники свого артеріального тиску,
•не вживає вчасних заходів для нормалізації артеріального тиску і профілактики серцево-судинних захворювань в себе та членів родини, на робочих місцях, в трудових колективах.

Якщо звернутися до серцевини проблеми, то варто, на нашу думку розглядати природу стресу, як це повязано з психо-емоційним життям, як це впливає на анатомію та фізіологію. Тому що, якщо говорити лише про ліки та операції, то хвороба завжди буде “ініціатором”.

Контакти: Аліна Севастюк (+38067) 462 82 82, alina%sevastyuk#ukr%net (% означає крапку, #  означає @). Дякуємо за зацікавленість, увагу!

ЭКСКЛЮЗИВ. Иван Городецкий: Любовь, свадьба, "пара-праздник" Специально в канун Дня Святого Валентина корреспонденту www.hearts.in.ua удалось встретиться и пообщаться с человеком, чья профессия в буквальном смысле слова связана с тем, чтобы создавать и дарить людям Сказку. Он ее создает и в ней умудряется жить. Это талантливый актер, телеведущий, режиссер, и главное – один из наиболее востребованных ведущих свадебных банкетов в Украине - Иван Городецкий.
Чому і як ми створюємо портал HeArts.in.ua Цей інформаційний портал - родинна ініціатива Аліни Севастюк і Миколи Молдаванова. Наша місія - у різних формах поширювати культуру жити із здоровим серцем. Здорове серце - це не лише наука, а й мистецтво жити, милосердно ставитися до себе і інших, піклуватися до природу. HeArts.in.ua створено для проведення нашої соціальної програми "Відкрийте серця!" (Open Hearts!). Дякуємо талановитому веб-дизайнеру Анастасії Вопіловій  і достойному довіри веб-програмісту Олександру Ахатову за участь у створенні HeArts.in.ua! Дякуємо за підтримку нашого доброго і щирого друга Олега Дмитрієва, автора унікального порталу порталу української мови і культури Slovnyk.net! Дякуємо Юлії Юркевич ( "Аванпорт") за підтримку і соціально активну позицію - власну та її компанії! Дякуємо всім, хто вже висловився на підтримку нашої ідеї - в Україні та інших країнах!

Зараз ми проводимо тестування Beta-версії і наповнюмо інформацією. Шукаємо волонтерів - авторів і редакторів. Якщо Ви хочете долучитися до розвитку HeArts.in.ua, надати будь-яку підтримку або інформацію щодо серця та милосердя, прохання звертатися до Аліни Севастюк (+38067)462 82 82.

Щиросердно дякуємо!
 
Микола Молдаванов і Аліна Севастюк
Міжнародний салон авторської ляльки "Київська казка" та благодійний аукціон Благотворительный Бенефис – яркое и знаменательное событие в программе Салона авторской куклы «Киевская сказка», которое пройдет в рамках программы "Звездные куклы творят Добро".
Подяка за підтримку порталу Цей інформаційний портал - родинна ініціатива Аліни Севастюк і Миколи Молдаванова. Наша місія - у різних формах поширювати культуру жити із здоровим серцем. Здорове серце - це не лише наука, а й мистецтво жити, милосердно ставитися до себе і інших, піклуватися до природу. HeArts.in.ua створено для проведення нашої соціальної програми "Відкриті серця" (Open Hearts).

Дякуємо талановитому веб-дизайнеру Анастасії Вопіловій  і достойному довіри веб-програмісту Олександру Ахатову за участь у створенні HeArts.in.ua! Дякуємо за підтримку нашого доброго і щирого друга Олега Дмитрієва, автора унікального порталу порталу української мови і культури Slovnyk.net! Дякуємо Юлії Юркевич ("Аванпорт") за підтримку і соціально активну позицію - власну та її компанії!

Дякуємо щиро всім волонтерам, які підтримують акції порталу HeArts.in.ua!

Дякуємо Ганні Гопко за активну пропаганду життя без тютюну та всіляку підтримку порталу www.hearts.in.ua та події нашої програми "Відкриті серця" !

Дякуємо експертам психотератевту Анні Білій та Георгію Монахову за професійний досвід, яким ви щедро ділитеся з прихильнниками порталу www.hearts.in.ua!

Дякуємо спеціальному кореспонденту нашого порталу Наталі Карпенко за чудові матеріали та активну життєву позицію!

Дякуємо Наталі Холод та Аллі Март з компанії "ВАРТО" за щиру підтримку та активну громадянську позицію!

Дякуємо всім, хто вже висловився на підтримку нашої ідеї - в Україні та інших країнах ( Швейцарії, Італії, Грузії, Росії, Литви, Індії, Канади).

Зараз ми проводимо тестування Beta-версії і наповнюємо інформацією. Шукаємо волонтерів - авторів і редакторів. Якщо Ви хочете долучитися до розвитку HeArts.in.ua як есперт, надати будь-яку підтримку або інформацію щодо серця та благодійність, прохання звертатися до Аліни Севастюк .

Щиросердно дякуємо!
 
Микола Молдаванов та Аліна Севастюк
1 - 13 з 13
Початок | Пред. | 1 | Наст. | Кінец По стр.