Статті

Фотопроект (5)


Арт-проект "Відкриті серця" 18-22 квітня 2010 в галереї "ХудГраф"(Київ) "Фотографувати - це відкрити серце світлу", - вважає один з авторів арт-проекту "Відкриті серця" Аліна Севастюк. А одне з улюблених висловів куратора арт-проекту  Мирослави Макаревич Монтеня звучить так: "Тисячі шляхів уводять від мети, і лише один-єдиний веде до неї".

Екофотовиставка "Відкриті серця" у "СЕБ Банк" З нагоди Міжнародного дня охорони навколишнього середовища у межах соціального проекту «Мистецтво у Банку» СЕБ Банк відкриває екофотовиставку «Відкриті серця» Аліни Севастюк та Миколи Молдаванова.
Арт-проект "Відкриті серця" в готелі "Радіссон Блу" Готель «Радіссон Блу» започатковує традицію проведення фотовиставок «Радіссон Блу представляє: Мозаїка України» та запрошує 7 липня - 7 серпня 2010 року на прем’єрну фотовиставку «Відкриті серця: Україна» Миколи Молдаванова та Аліни Севастюк.
Стартував арт-проект "Відкриті серця"
Проект "Відкриті серця" підтримує проект "Зелений пакет - Україна" Програма "Відкриті серця" активно підтримує проект "Зелений пакет" і закликає всіх поширювати їдеї та методику унікального посібника про сталий розвиток та довкілля