Подяка за підтримку порталу

Цей інформаційний портал - родинна ініціатива Аліни Севастюк і Миколи Молдаванова. Наша місія - у різних формах поширювати культуру жити із здоровим серцем. Здорове серце - це не лише наука, а й мистецтво жити, милосердно ставитися до себе і інших, піклуватися до природу. HeArts.in.ua створено для проведення нашої соціальної програми "Відкриті серця!".

Дякуємо талановитому веб-дизайнеру Анастасії Вопіловій  і достойному довіри веб-програмісту Олександру Ахатову за участь у створенні HeArts.in.ua! Дякуємо за підтримку нашого доброго і щирого друга Олега Дмитрієва, автора унікального порталу порталу української мови і культури Slovnyk.net! Дякуємо Юлії Юркевич ("Аванпорт") за підтримку і соціально активну позицію - власну та її компанії! Дякуємо щиро всім волонтерам, які підтримують акції порталу HeArts.in.ua!

Дякуємо за активну та щиру підтримку місії програми "Відкриті серця!" та порталу www.hearts.in.ua Олексію Вадимовичу Башкірцеву, авторитетному кардіологу, лікарю вищої категорії Олександрівської Клінічної Лікарні м.Києва , завідуючому інфарктним відділенням №1!

Дякуємо експертам: психотератевту Анні Білій та Георгію Монахову за професійний досвід, яким ви щедро ділитеся з прихильнниками порталу www.hearts.in.ua!

Дякуємо спеціальному кореспонденту нашого порталу Наталі Карпенко за чудові матеріали та активну життєву позицію!

Дякуємо Наталі Холод та Аллі Март з компанії "ВАРТО" за щиру підтримку та активну громадянську позицію!

Дякуємо всім, хто вже висловився на підтримку нашої ідеї - в Україні та інших країнах ( Швейцарії, Італії, Грузії, Росії, Литви, Індії, Канади).

Зараз ми наповнюємо портал інформацією, шукаємо волонтерів - авторів і редакторів. Якщо Ви хочете долучитися до розвитку HeArts.in.ua як есперт, надати будь-яку підтримку або інформацію щодо серця та благодійність, прохання звертатися до Аліни Севастюк .

Щиросердно дякуємо!
 
Микола Молдаванов та Аліна Севастюк

Комментарии (0)

Ваш комментарий может быть первым.

оставить комментарий

CAPTCHA