Статті

Благодійність (12)

Екоторбинки (3)


Геронтологічний центр в Києві

Геронтологічний інформаційно-консультативний центр (ГІКЦ) створено на базі Інституту геронтології АМН України за фінансової та технічної підтримки ФН ООН. Мета діяльності центру – надання літнім людям та всім зацікавленим особам та установам інформації та консультацій щодо медичних, соціальних, психологічних, юридичних, побутових, культурних та інших послуг, що надаються літнім людям державними та недержавними організаціями України, координація послуг літнім та створення мереж допомоги, а також навчання за різноманітними аспектами роботи з літніми людьми.

За більш детальною інформацією звертайтеся до Віри Володимирівни Чайковської, керівника проекту, за телефоном 044 431 0509 або електронною поштою vera@geront.kiev.ua. Веб-сайт ГІКЦ: www.gicc.org.ua.


Нові тенденції в благодійності В мире наблюдаются изменения в сфере благотворительности: подходы, объемы, участники, темы.
Акція «Прання – допомога хворим дітям з пороком серця» У маленьких пацієнтів Дитячого кардіологічного та кардіохірургічного центру є нестандартна підтримка. Торговельні марки Ariel, Tide, Gala, Lenor та Fairy спільно із Міжнародним благодійним фондом «Дитяче серце» розпочинають нову благодійну акцію «Прання – допомога хворим дітям з пороком серця».
Арт-моб та "Екоторби з серцем" у Всесвітній день серця У Всесвітній день серця 27 вересня 2008 року на Майдані Незалежності поряд з монументом Незалежності України, за ініціативою нового порталу Hearts.in.ua,  відбувся танцювальний флешмобі майстерня "Екоторба з серцем".
Известный тележурналист Ларри Кинг c 1988 года занимается благотворительностью Более 20 лет благотворительность - неотъемлемая часть жизни Ларии Кинг и его супруги Шоніы
6 - 10 з 12
Початок | Пред. | 1 2 3 | Наст. | Кінец Всі