Акція «Прання – допомога хворим дітям з пороком серця»

У маленьких пацієнтів Дитячого кардіологічного та кардіохірургічного центру є нестандартна підтримка і надія на одужання. Торговельні марки Ariel, Tide, Gala, Lenor та Fairy спільно із Міжнародним благодійним фондом «Дитяче серце» розпочинають нову благодійну акцію «Прання – допомога хворим дітям з пороком серця».

Вже десятий рік поспіль в останню неділю проходить Всесвітній день серця, який був ініційований Всесвітньою Федерацією серця. Організатори акції вирішили підтримати цю ініціативу і привернути увагу суспільства та відомих людей до проблем дітей з хворим серцем в Україні й зібрати кошти на їх лікування.

Завдяки формату благодійної акції допомогти хворим дітям зможе кожен, просто купуючи засоби для прання Ariel, Tide, Gala, Lenor або Fairy з символікою акції. Частина коштів від продажу акційних товарів надійде до Міжнародного благодійного фонду «Дитяче серце». Ці гроші підуть на придбання коштовного обладнання для лікування дітей з вродженими вадами серця у Центрі дитячої кардіології та кардіохірургії. Тепер Ви не лише купуєте товари для прання – тепер Ви допомагаєте дітям! До речі, саме завдяки роботі Фонду лише у 2008 році було врятовано більше 1.5 тисячі дітей по всій Україні.

«Допомогти дітям з хворим серцем досить складно, але можливо, - говорить головний дитячий кардіохірург МОЗ України Ємець Ілля Миколайович. – Але треба враховувати той факт, що дитяча кардіологія та кардіохірургія – це найдорожчий вид медичних наук після онкології. Величезні кошти потрібні на купівлю сучасного, високоточного обладнання, без якого врятувати маленьких пацієнтів просто неможливо».

Його підтримує директор Міжнародного благодійного фонду «Дитяче серце» Пільтяй Лілія Володимирівна: «Наш Фонд постійно займається пошуком благодійників для зібрання коштів на купівлю обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії. Метою нашого Благодійного Проекту є придбання дуже дорогого апарату для операційної – Церебрального оксиметру INVOS 5100 CEREBRAL OXIM SYS XI та оклюдерів для дітей з вадами серця, які дають змогу робити операції на серці без розрізу грудної клітини».

Доля маленьких пацієнтів залежить від нас. Ці дітки мріють жити і бути здоровими. Давайте їм у цьому допоможемо. Тим більше, що для цього треба зовсім небагато.

Акцiя проводиться з 01.10.2009 до 01.12.2009 р. по всiй територiї України. Органiзатор акції: ТОВ «Проктер енд Гембл Трейдiнг Україна», 04070, м.Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, будинок 5/13, корпус лiт.А, тел. (044) 490-09-00. код ЕДРПОУ 35251089. Партнер акцiї: Мiжнародний благодiйний фонд «Дитяче серце», вул. Горького, 23-в, оф.50. м.Київ, 01004, Україна. Тел./факс: +38044-284-03-28. Р/р 26007960 в АКБ «Легбанк».

lenor ariel tide gala fairy

З історії проблеми

Проблема дитячої смертності від вад серця постійно переслідує наше суспільство. Щороку в Україні народжується понад 4 тисячі дітей з вадами серця. Серед цих дітей у 30% - критичні вади серця. І що найгірше – цей показник постійно збільшується. Така сумна статистика не лише в нашій державі, а й в інших європейських країнах.

Допомоги держави для комплексного вирішення проблеми на сьогодні вкрай недостатньо. Так, держава створила дитячий кардіологічний Центр і вклала мільйони у його функціонування, але залишилися питання, пов’язані з придбанням коштовного сучасного обладнання, які Центру несила здолати самотужки. Відсутність професійного обладнання ускладнює роботу фахівців на місцях. Адже маленькі пацієнти з невеличких сіл та містечок не завжди можуть витримати дорогу до кардіоцентру. Через це маємо сумну статистику дитячої смертності: з однієї тисячі новонароджених через патології помирають 11-12 дітей, з них 40 %– саме через вади серця та серцево-судинної системи.

Кожен із нас має бажання допомогти хворим дітям, але у багатьох просто не вистачає часу на благодійність.

Давайте допоможемо їм разом!

Скачать: Файл для скачивания

Комментарии (0)

Ваш комментарий может быть первым.

оставить комментарий

CAPTCHA